Heftruck Centrum Emmen

Verhuurprogramma

Verhuurprogramma

wij bieden apparatuur van vele bekende merken (Linde, Doosan, Hyundai, Bobcat, Manitou, Combilift, Clark, Hyster, enz.). Voor deze voertuigen leveren wij u verschillende kenmerken en accessoires.

Heftrucks, Verreikers, Minibaggers, Vierwegstapelaars, Hoogwerkers, of Aanbouw apparatuur - bij ons zult u die vinden.

Elke huurperiode, het kan zijn door spontane bestelling, of op korte termijn verhuur, en verhuur op lange termijn,  worden door ons aangeboden.
We zijn gespecialiseerd op piek of seizoensgebonden activiteiten, zoals op montage, op de bouwplaats, oogst, enz.

Door eigen vervoer (Dieplader) kunnen we snel schakelen en direct ter plaatse zijn. Bel ons en wij zullen u adviseren, en maken u een betaalbare aanbieding.

Als u een machine wilt huren, dan adviseren wij u graag, met eventuele aanbouw apparatuur indien nodig. Deze kunnen we dan klaar zetten voor u, die zelf ophaalt of we brengen het doormiddel van een vergoeding op uw werkplek.

De gedetailleerde instructies voor de werking van de machine, is voor ons vanzelfsprekend. Natuurlijk, nemen we het onderhoud van de apparatuur tijdens de verhuur op onze rekening. En mocht er zich toch een probleem voor doen, dan zijn we met onze mobiele servicewagen in de kortst mogelijke tijd op lokatie.

Als uw eigen machines die worden aangeboden ter reparatie, dan heeft u de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige overbruggende apparatuur voor een korte periode van tijd van Albers Fördertechnik huren.
Als u geïnteresseerd bent in het huren van een heftruck voor een lange termijn, dan organiseren we een machine naar uw wensen. U kunt dit apparaat natuurlijk ook van ons kopen, als een gebruikte voertuig met evenredige voorwaarden.
Bel voor info, we helpen u graag!!

Mobiel: ++31 (0) 6 - 461 50 669
Telefoon: ++ 49 (0) 59 35 - 70 557-0
Fax: ++ 49 (0) 59 35 - 70 557-29
Email: info@heftruckcentrumemmen.nl